Spring naar content

Jouw luxe sportschoolPT Room Amsterdam

Altijd een vaste trainer aanwezig 

Zelf ontwikkeld programma op maat

High-end trainingsapparatuur

A life changing
experience

Jouw luxe sportschool beschikt over een gescheiden kleedkamer met douches voor mannen en vrouwen. Je kunt gebruik maken van een club-handdoek, een gratis flesje water voor tussendoor en een gratis eiwit shake na het trainen. Blijf vooral even hangen aan de bar bij onze lounge beneden en maak een praatje met onze gezellige gastvrouw.

Pt Almere (nieuw)-82

PT Room
Amsterdam

Zeeburgerkade 1314-1316
1019 VK Amsterdam
E: amsterdam@ptroomnederland.nl

Maandag t/m donderdag: 07:00 – 12:00 uur en 17:00 – 21:00 uur
Vrijdag: 07:00 – 12:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 uur – 12:00 uur

Fitter worden
Doelen bereiken
Life-changing
Fitter worden
Doelen bereiken
Life-changing
Fitter worden
Doelen bereiken
Life-changing
Personal Training 

In een gezonde levensstijl kan regelmatig sporten niet ontbreken. Maar om hier een vaste gewoonte van te maken, is niet altijd even makkelijk. Bij PT Room ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar persoonlijke motivatie, uitdaging en succes. We gaan op zoek naar een gezonde levensstijl die bij jou past, stellen jouw persoonlijke doelen vast en gaan hier samen mee aan de slag.

Small Group PT 

Dit is een groepstraining voor maximaal 4 personen. Je krijgt voldoende persoonlijke begeleiding en coaching. Daarnaast zijn de kosten lager dan bij het volgen van personal training en op deze manier ook aantrekkelijk voor een andere doelgroep. De intensieve manier van groepstraining en motivatie in groepsverband zorgt voor optimaal resultaat. Denk hierbij aan fitter worden, een betere conditie, meer opbouw van kracht of andere doelen.

Groepstrainingen 

De club biedt dagelijks meerdere groepstrainingen aan (max. 12 personen). Tijdens deze trainingen worden diverse trainingsmethoden toegepast. De trainingen zijn afwisselend, motiverend en vooral heel uitdagend. Wil je meer weten over de soorten groepstrainingen? Kijk hieronder naar de concepten voor meer uitleg over het aanbod. Deze trainingen zijn op ieder niveau te volgen. Je bent welkom voor het volgen van een gratis proeftraining.

“Slechte gewoonten omzetten en goede gewoonten aanleren.”

Wij geloven dat we met onze visie kunnen bijdragen in een (blijvende) verandering in lifestyle. Wij zijn ervan overtuigd dat we met ons concept elk gewenst resultaat kunnen behalen op het gebied van training, coaching en lifestyle.

Membership

Mocht je willen starten bij PT Room, dan hebben wij een interessante introductiekorting. Informeer naar de verdere voorwaarden.
Een membership bij PT Room Amsterdam bestaat uit:

  • Personal training of small group training
  • Vrij trainen in de club (open gym)
  • Gebruik van een club handdoek
  • Gebruik van de douches en producten
  • Koffie of thee, sportwater of water
  • Eiwit shake na de training

Trainingen

01
Vrij trainen
Vrij trainen

Wij bieden in de memberships het vrij trainen aan. Dit is een vorm van trainen die laagdrempelig en toegankelijk is. Tijdens de openingstijden van de club kun je onbeperkt vrij trainen wanneer het jou het beste uitkomt en zelfstandig aan de slag gaan. Dit wordt ook wel gecombineerd met personal training of de small group trainingen voor als je meer begeleiding wenst. Ben je benieuwd naar de club en de trainingsapparatuur? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende rondleiding.

02
Small Group Training SkillX
Small Group Training SkillX

Dit is een innovatieve groepstraining waar functionaliteit en prestatie voorop staan. Onder begeleiding van een personal trainer leer je in deze training om beter te bewegen en werk je aan de fitnessvaardigheden en techniek op niveau. De SkillX is een methode om jouw atletische vaardigheden te trainen, zodat je meer kunt met je eigen lichaam.

03
Small Group Training HIIT Boxing
Small Group Training HIIT Boxing

Dit is een high intensity interval boks training waarbij de focus ligt op coördinatie, behendigheid, balans en uithoudingsvermogen. In deze training zijn er meerdere stations waar je een te gekke afwisseling ervaart van boksen, skillbench en own body weight training. Tijdens de training worden lichaamsoefeningen met en zonder gewichten afgewisseld en gebruiken we ook de aquabags.

04
Small Group Training Booty Circuit
Small Group Training Booty Circuit

Er zijn zoveel redenen om je bilspieren te trainen. Denk aan esthetiek, kracht en stabiliteit. Het booty circuit bestaat uit vijf speciale delen om de ontwikkeling van de bilspieren aan te pakken. Het booty circuit versterkt het onderlichaam en creëert tegelijkertijd een geweldige shape. De training zit dus vol met spierversterkende oefeningen voor je billen en benen.

05
Strength Training
Strength Training

STRENGTH is speciaal ontworpen voor onze bodybuilders bij PT Room, die toe zijn aan een nieuwe uitdaging, zwaarder willen trainen en nieuwe fitness technieken willen leren onder begeleiding van onze personal trainers.

Togetherwe never give up

Wat denk je ervan? Join the groove

  • Your boutique gym
  • Keep up your lifestyle