Spring naar content

Luxe Sportschool PT Room Capelle

Altijd een vaste trainer aanwezig 

Zelf ontwikkeld programma op maat

High-end trainingsapparatuur

Luxe sportschool

Ontdek de luxe van PT Room Capelle, jouw luxe sportschool met gescheiden kleedkamers en douches voor zowel mannen als vrouwen. Geniet van exclusieve voorzieningen, zoals gratis gebruik van een club-handdoek, een verfrissende bidon water tijdens je training en een gratis eiwitshake na het sporten. Ontspan na je workout aan de bar in onze gezellige lounge beneden en maak kennis met de gastvrijheid van PT Room Noordwijk. Ervaar de personal touch die jouw fitnesservaring uniek maakt.

sport

PT Room
Capelle

Hoofdweg 176
2908 LC Capelle aan den IJssel
E: capelle@ptroomnederland.nl
T: 0615413853

Maandag t/m donderdag: 07:00 – 12:00 uur en 17:00 – 21:00 uur
Vrijdag: 07:00 – 13:00 uur
Zaterdag en zondag: 08:00 – 13:00 uur

Fitter worden
Doelen bereiken
Life-changing
Fitter worden
Doelen bereiken
Life-changing
Fitter worden
Doelen bereiken
Life-changing
Personal Training 

In een gezonde levensstijl kan regelmatig sporten niet ontbreken. Maar om hier een vaste gewoonte van te maken, is niet altijd even makkelijk. Bij PT Room ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar persoonlijke motivatie, uitdaging en succes. We gaan op zoek naar een gezonde levensstijl die bij jou past, stellen jouw persoonlijke doelen vast en gaan hier samen mee aan de slag.

Small Group Personal Training 

Dit is een groepstraining voor maximaal 4 personen. Je krijgt voldoende persoonlijke begeleiding en coaching. Daarnaast zijn de kosten lager dan bij het volgen van personal training en op deze manier ook aantrekkelijk voor een andere doelgroep. De intensieve manier van groepstraining en motivatie in groepsverband zorgt voor optimaal resultaat. Denk hierbij aan fitter worden, een betere conditie, meer opbouw van kracht of andere doelen.

Groepstrainingen 

De club biedt dagelijks meerdere groepstrainingen aan (max. 12 personen). Tijdens deze trainingen worden diverse trainingsmethoden toegepast. De trainingen zijn afwisselend, motiverend en vooral heel uitdagend. Wil je meer weten over de soorten groepstrainingen? Kijk hieronder naar de concepten voor meer uitleg over het aanbod. Deze trainingen zijn op ieder niveau te volgen. Je bent welkom voor het volgen van een gratis proeftraining.

Professionele begeleiding met personal training

Wij geloven dat we met onze visie kunnen bijdragen in een (blijvende) verandering in lifestyle. Wij zijn ervan overtuigd dat we met ons concept elk gewenst resultaat kunnen behalen op het gebied van training, coaching en lifestyle.

Membership

Mocht je willen starten bij PT Room, dan hebben wij een interessante introductiekorting. Informeer naar de verdere voorwaarden.
Een membership bij PT Room Capelle bestaat uit:

  • Personal training of small group training
  • Vrij trainen in de club (open gym)
  • Gebruik van een club handdoek
  • Gebruik van de douches en producten
  • Koffie of thee, sportwater of water
  • Eiwit shake na de training

Trainingen

01
Vrij trainen
Vrij trainen

Wij bieden in de memberships het vrij trainen aan. Dit is een vorm van trainen die laagdrempelig en toegankelijk is. Tijdens de openingstijden van de club kun je onbeperkt vrij trainen wanneer het jou het beste uitkomt en zelfstandig aan de slag gaan. Dit wordt ook wel gecombineerd met personal training of de small group trainingen voor als je meer begeleiding wenst. Ben je benieuwd naar de club en de trainingsapparatuur? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende rondleiding.

02
Small Group PT (max 4 personen)
Small Group PT (max 4 personen)

Dit is trainen in klein groepsverband van max. 4 personen. Je krijgt hierdoor voldoende begeleiding om aan een persoonlijk doel te werken. Dit is een intensieve training waarbij je met anderen sport, maar wel ieder op zijn/haar eigen tempo en niveau. Het heeft veel weg van personal training, maar dan in groepsverband. Mocht je juist op zoek bent naar voldoende begeleiding en graag met anderen sporten, dan is deze training een prima keuze.

03
Small Group Training SkillX
Small Group Training SkillX

Dit is een innovatieve groepstraining waar functionaliteit en prestatie voorop staan. Onder begeleiding van een personal trainer leer je in deze training om beter te bewegen en werk je aan de fitnessvaardigheden en techniek op niveau. De SkillX is een methode om jouw atletische vaardigheden te trainen, zodat je meer kunt met je eigen lichaam.

04
Small Group Training HIIT Boxing
Small Group Training HIIT Boxing

Dit is een high intensity interval boks training waarbij de focus ligt op coördinatie, behendigheid, balans en uithoudingsvermogen. In deze training zijn er meerdere stations waar je een te gekke afwisseling ervaart van boksen, skillbench en own body weight training. Tijdens de training worden lichaamsoefeningen met en zonder gewichten afgewisseld en gebruiken we ook de aquabags.

05
Small Group Training Booty Circuit
Small Group Training Booty Circuit

Er zijn zoveel redenen om je bilspieren te trainen. Denk aan esthetiek, kracht en stabiliteit. Het booty circuit bestaat uit vijf speciale delen om de ontwikkeling van de bilspieren aan te pakken. Het booty circuit versterkt het onderlichaam en creëert tegelijkertijd een geweldige shape. De training zit dus vol met spierversterkende oefeningen voor je billen en benen.

06
Youth Training
Youth Training

YOUTH is speciaal ontworpen voor jongeren van 15 tot 21 jaar. Dit is dé kans voor de jeugd om actief en gezond te blijven!

‘Youth’ is een groepstraining waar functionaliteit en prestatie voorop staan. Onder begeleiding van een personal trainer leer je deze training om beter te bewegen en werk je aan de fitness vaardigheden en techniek op niveau.

De Skill X is een methode om jouw atletische vaardigheden te trainen, zodat je meer kunt met je eigen lichaam.

Een training waarin zowel aan conditie, kracht en prestatie wordt gewerkt. Een geweldige ervaring met de nieuwste technologie en in een bijzonder donkere ruimte met muziek en ledverlichting. LEVEL UP!

07
Strength Training
Strength Training

STRENGTH is speciaal ontworpen voor onze bodybuilders bij PT Room, die toe zijn aan een nieuwe uitdaging, zwaarder willen trainen en nieuwe fitness technieken willen leren onder begeleiding van onze personal trainers.

Togetherwe never give up

Wat denk je ervan? Join the groove

  • Your boutique gym
  • Keep up your lifestyle