Spring naar content

Jouw luxe sportschoolPT Room Lelystad

Altijd een vaste trainer aanwezig 

Zelf ontwikkeld programma op maat

High-end trainingsapparatuur

A life changing
experience

Jouw luxe sportschool beschikt over 3 gescheiden douche- en kleedruimtes voor mannen en vrouwen. Je kunt gebruik maken van een club-handdoek, een gratis flesje water voor tussendoor en een gratis eiwit shake na het trainen. Blijf vooral even hangen aan de bar bij onze lounge beneden.

2023-02-16_VDV_Lelystad_0419

PT Room
Lelystad

Larserplein 1
8226 PB Lelystad
T: 0320 799 609
E: lelystad@ptroomnederland.nl

PT room Lelystad is gevestigd in het Van der Valk Hotel Lelystad. PT Room is te betreden via de hoofdgang van het hotel. Bezoekers kunnen de lift nemen naar -1.

Maandag t/m zondag : 05:00 – 21:00 uur

Fitter worden
Doelen bereiken
Life-changing
Fitter worden
Doelen bereiken
Life-changing
Fitter worden
Doelen bereiken
Life-changing
Personal Training 

In een gezonde levensstijl kan regelmatig sporten niet ontbreken. Maar om hier een vaste gewoonte van te maken, is niet altijd even makkelijk. Bij PT Room ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar persoonlijke motivatie, uitdaging en succes. We gaan op zoek naar een gezonde levensstijl die bij jou past, stellen jouw persoonlijke doelen vast en gaan hier samen mee aan de slag.

Small Group PT 

Dit is een groepstraining voor maximaal 5 personen. Je krijgt voldoende persoonlijke begeleiding en coaching. Daarnaast zijn de kosten lager dan bij het volgen van personal training en op deze manier ook aantrekkelijk voor een andere doelgroep. De intensieve manier van groepstraining en motivatie in groepsverband zorgt voor optimaal resultaat. Denk hierbij aan fitter worden, een betere conditie, meer opbouw van kracht of andere doelen.

Bedrijfsfitness

De club biedt dagelijks meerdere groepstrainingen aan (max. 8 personen). Tijdens deze trainingen worden diverse trainingsmethoden toegepast. De trainingen zijn afwisselend, motiverend en vooral heel uitdagend. Wil je meer weten over de soorten groepstrainingen? Kijk hieronder naar de concepten voor meer uitleg over het aanbod. Deze trainingen zijn op ieder niveau te volgen. Je bent welkom voor het volgen van een gratis proeftraining.

Professionele begeleiding met personal training

Wij geloven dat we met onze visie kunnen bijdragen in een (blijvende) verandering in lifestyle. Wij zijn ervan overtuigd dat we met ons concept elk gewenst resultaat kunnen behalen op het gebied van training, coaching en lifestyle.

Membership

Mocht je willen starten bij PT Room, dan hebben wij een interessante introductiekorting. Informeer naar de verdere voorwaarden.
Een membership bij PT Room Lelystad bestaat uit:

  • Personal training of small group training
  • Vrij trainen in de club (open gym)
  • Gebruik van een club handdoek
  • Gebruik van de douches en producten
  • Koffie of thee, sportwater of water
  • Eiwit shake na de training

Trainingen

01
Vrij trainen
Vrij trainen

Wij bieden in de memberships het vrij trainen aan. Dit is een vorm van trainen die laagdrempelig en toegankelijk is. Tijdens de openingstijden van de club kun je onbeperkt vrij trainen wanneer het jou het beste uitkomt en zelfstandig aan de slag gaan. Dit wordt ook wel gecombineerd met personal training of de small group trainingen voor als je meer begeleiding wenst. Ben je benieuwd naar de club en de trainingsapparatuur? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende rondleiding.

02
Small Group Training Omnia
Small Group Training Omnia

De omnia trainingen zijn gebaseerd op de primaire basisbewegingen en de motorische grondeigenschappen: kracht, snelheid, lenigheid, coördinatie en uithoudingsvermogen. Er worden oefeningen als duwen, trekken, buigen, roteren, squatten en ook lunges in verwekt. De omnia trainingen zullen als circuittrainingen worden opgebouwd.

03
Small Group Training Booty Circuit
Small Group Training Booty Circuit

Er zijn zoveel redenen om je bilspieren te trainen. Denk aan esthetiek, kracht en stabiliteit. Het booty circuit bestaat uit vijf speciale delen om de ontwikkeling van de bilspieren aan te pakken. Het booty circuit versterkt het onderlichaam en creëert tegelijkertijd een geweldige shape. De training zit dus vol met spierversterkende oefeningen voor je billen en benen.

Togetherwe never give up

Wat denk je ervan? Join the groove

  • Your boutique gym
  • Keep up your lifestyle